RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă, la Fabrica Bosch din Jucu: Companiile în continuă extindere reprezintă poli de dezvoltare pentru regiunile în care îşi desfăşoară activitatea

Guvernul anunţă, vineri, într-un counicat de presă, că premirul a vizitat Fabrica Bosch din Jucu, judeţul Cluj. „În discuţiile cu managementul companiei, premierul Ciucă a apreciat continua dezvoltare pe care a cunoscut-o an de an această societate, prin investiţii în creşterea capacităţii de producţie şi de logistică, în noi tehnologii şi echipamente de ultimă oră, precum şi prin extinderea portofoliul de produse” a transmis Executivul. 

„Fabrica de la Jucu este, de mulţi ani, într-o continuă şi rapidă extindere a producţiei şi activităţilor de cercetare-inovare. Pentru această regiune este un pol de dezvoltare, cu beneficii semnificative în domeniul cercetării, al atragerii de noi investiţii generatoare de locuri de muncă înalt calificate şi bine plătite. Datorită investitorilor precum Bosch, a promovării unei politici orientate spre investiţii, România înregistrează în primul trimestru al acestui an cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană”, a declarat premierul Nicolae Ciucă, citat în comunicat.  

Şeful Executivului a menţionat că Guvernul va continua să aibă o abordare deschisă faţă de mediul de afaceri, prin susţinerea investiţiilor, aplicarea unor măsuri de protejare a economiei, inclusiv prin implementarea Programului ”Sprijin pentru România”.  

„Predictibilitatea, stabilitatea şi încrederea tuturor celor care contribuie la dezvoltarea economică a ţării sunt foarte importante.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Debitele râurilor din țară vor fi în scădere în zilele următoare, cu excepția râurilor din sud

Redacția

Tîlvăr: Rusia e cea mai directă ameninţare la adresa securităţii euroatlantice

Redacția

Nicolae Ciucă, vizită oficială la Chișinău. Ce are în program președintele Senatului

Redacția
Încarcă...