RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cîțu, amuzat de ideea că ar putea fi schimbat curând de la șefia PNL: ”Schimbarea mea din funcţie va fi la următorul congres, în 2025/ PNL are o conducere care a negociat lucruri ok, eu am făcut această coaliție”

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, se arată amuzat şi râde atunci când este întrebat despre un eventual congres în cadrul căruia să fie schimbat de la şefia partidului. „Schimbarea mea din funcţie va fi la următorul congres, în 2025”, afirmă liderul liberal.

„Cred că vorbesc cei care nu au trecut prin Congres anul trecut. Mai sunt câţiva care nu au trecut prin Congresul de anul trecut şi poate l-au pierdut şi au o nostalgie aşa de… Doar dacă vrem să ne batem joc de munca colegilor noştri din Guvern, de munca colegilor noştri, atunci putem să facem aşa ceva. În acest moment Partidul Naţional Liberal are o conducere aleasă cu 60% dintre voturi, o conducere care a negociat lucruri ok, zic eu, am făcut această coaliţie, PNL este la guvernare în continuare şi va fi la guvernare până în 2024. A, că sunt detalii, că sunt lucruri de detaliu pe care trebuie să îmbunătăţim cu toţii, asta este altceva. Dar, dacă ne uităm la ceea ce doreşte Partidul Naţional Liberal, este să implementăm ceea ce le-am spus românilor, să menţineam această politică liberală până în 2024 când sunt alegeri şi asta face această conducere în acest moment”, a afirmat preşedintele PNL,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Real Madrid și Atletico Madrid, victorii în LaLiga – Rezultatele zilei

Redacția

Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, internat la terapie intensivă

Redacția

Simona Halep a primit un wild card la turneul de la Miami

Redacția
Încarcă...