NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu, după scandalul de la PNL Timiş: „Voi sunteţi urmaşii Brătienilor? Un partid de terchea-berchea, maţe-fripte cu foamea-n gât”

„Voi sunteţi urmaşii Brătienilor? Nişte circari şi marţafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL – partidul său, a ajuns să facă alegeri cu poliţia la uşă! Simulacrul alegerilor de la PNL Timiş este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea şi maţe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-şi căra ei pumni în cap în disputele lor interne”, a spus Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

Preşedintele PSD a mai transmis că „aceşti iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele ţării! De economie, de pandemie, de educaţie!”.

 „În timp ce ei se îmbrâncesc şi se înjură ca la uşa cortului pentru ciolan, s-au raportat 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, iar Vama Giurgiu este blocată de sute de turişti care se întorc în ţară. Şi sunt doar câteva dintre adevăratele probleme ale românilor! Sunteţi decuplaţi de realitate”, a mai spus liderul social-democrat.

După ce conferinţa de alegeri pentru conducerea PNL Timiş, care fusese programată iniţial pentru data de 10 iulie 2021, a fost anulată în urma unor tensiuni între membrii partidului, cele două tabere formate în jurul candidaţilor la şefia filialei au iscat un nou scandal sâmbătă,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Șofer coborât din TIR, spulberat de o mașină sub privirile fiicei de 9 ani

Redacția

Ciolacu: Îl susţin 100% pe Constantin Toma în realizarea obiectivului de unire a Buzăului cu comuna Ţinteşti

Redacția

A murit Dinu Patriciu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site