RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu: „Ar fi total neserios să venim cu alte modificări la Codul Fiscal”. Ce spune despre pensiile speciale

Premierul României susține că ar fi „total neserios” să fie adoptate noi modificări la Codul Fiscal, în contextul în care legea abia a trecut testul CCR și merge la promulgare.

Marcel Ciolacu, premierul României FOTO: GOV

Marcel Ciolacu, premierul României FOTO: GOV

„Din punctul meu de vedere ar fi o abordare total neserioasă ca să venim cu alte modificări la Codul fiscal după această lege de asumare. Consider că prioritatea Guvernului și a Parlamentului e de a închide jalonul din cererea de plată numărul 4 reforma fiscală care va avea aplicare în anul 2025. E total neserios să venim cu alte modificări când abia acum legea de asumare a plecat către promulgare”, a transmis Marcel Ciolacu la începutul ședinței de Guvern.

  

Șeful Guvernului a adăugat că așteaptă propunerile de reorganizare de la toate ministerele, agențiile și companiile de stat, după promulgare având cadrul legal pentru a se face acest lucru.

Ciolacu: Legea pensiilor speciale, cel mai greu jalon

Marcel Ciolacu a precizat și că legea pensiilor speciale a fost promulgată de Klaus Iohannis, jalon pe care l-a descris ca fiind „cel mai greu și important” din PNRR.

„Altă veste bună este că reforma pensiilor speciale a fost promulgată.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Virgil Popescu continuă discuţiile în SUA pentru construcţia reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă şi a SMR-ului de la Doiceşti

Redacția

SuperLiga: Hermannstadt vs. FC Voluntari. Săraci, dar invincibili

Redacția

Israelul a acceptat un armistiţiu propus de Egipt în Fâşia Gaza, pe fondul noii escaladări armate cu gruparea Jihadul Islamic

Redacția
Încarcă...