RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu, apel la dialog și responsabilitate către liderii sindicatelor din Educație: Această grevă produce haos

Șeful social-democraților a transmis un apel la responsabilitate către liderii sindicatelor din învățământ, arătând deschiderea liderilor coaliției de guvernare pentru a purta noi discuții în weekend, înainte de declanșarea grevei generale de către profesori, anunțată pentru luni, 22 mai. 

FOTO Facebook / Marcel Ciolacu

FOTO Facebook / Marcel Ciolacu

„Sunt dispus să discut, în orice moment, pe parcursul acestui weekend, cu liderii de sindicat din învățământ și să facem împreună toate eforturile necesare pentru a evita greva generală. Am vorbit și cu premierul Ciucă și am garanția că are o disponiblitate similară la dialog”, a anunțat șeful social-democraților, Marcel Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

  

Șeful Camerei Deputaților a mai afirmat că speră că „liderii sindicali înțeleg că această grevă produce haos nu numai în activitatea școlii, ci și în viețile a milioane de familii”.

„Credința mea sinceră este că putem fi toți capabili să punem pe primul plan responsabilitatea și luciditatea. Există cu siguranță soluții la care putem ajunge cu calm și rațiune, în timp ce copii își văd liniștiți de școală. Cred că asta așteaptă românii și de la liderii politici, și de la cei sindicali”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Tractorul ucrainean, spaima armatei ruse. Festival de meme pe internet

Redacția

Grupul de comunicare strategică: Nu s-a suspendat vaccinarea elevilor / Testele se vor face marți

Redacția

VIDEO Protestatari ruși băgați în dube de forțele de ordine. Organizație independentă: Cel puțin 735 de persoane au fost arestate la protestele din Rusia după invadarea Ucrainei / Peste 330 de persoane reținute la Moscova

Redacția
Încarcă...