NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

CFR Călători trece la ORA DE VARĂ. Ce modificări apar în MERSUL TRENURILOR

Trenurile de călători vor circula după ora acutală (de iarnă) până în noaptea de 28/29 martie 2015 la ora 03.00, care va deveni ora 04.00. După ora 04.00, trenurile vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară.

Astfel, un număr de 69 de trenuri, din care 6 trenuri internaţionale, 26 InterRegio și 37 Regio aflate în circulaţie între 03.01 şi 04.00 (ora iarnă), vor ajunge la destinație cu orarii modificate.

Având în vedere că şi în ţările vecine această trecere se face în aceeaşi zi de duminică, 29 martie 2015, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula după graficele din mersul de tren în vigoare.

  

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Advertisements

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul internațional Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Advertisements

sursa ziaruldeiasi.ro

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Gheorghe Popescu, despre eliminarea echipelor din România din Conference League: ”Am simţit ruşine. Acum mi-e teamă de mai rău, am pus vârful unui picior în prăpastie”

Redacția

Mărturia unui inginer energetician: Am lucrat cu tot felul de prize, întrerupătoare, contactori, siguranțe care se stricau încă de la montare

Redacția

Prefectul Constanței, despre numărul mare de morți COVID-19 din județ: ”Am pierdut doar în luna octombrie populația unei comune”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site