RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Cercetat de polițiștii din Ruginoasa pentru două infracțiuni la regimul rutier

Luni, 29 ianuarie 2024, în jurul orei 23:35, polițiștii din cadrul Secției nr.10 Poliție Rurală Ruginoasa, au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 46 ani, ce se deplasa pe raza comunei Stolniceni Prăjescu.
Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.


La scurt timp, în jurul orei 03:15, polițiștii din cadrul Secției nr.10 Poliție Rurală Ruginoasa, l-au depistat din nou, pe bărbat, în timp ce se deplasa cu autoturismul spre mun. Pașcani.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” și ,, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.”

Related posts

Poliția în acțiune la bisericile din Ruginoasa. Scopul a fost prevenirea faptelor cu violenţă ce se pot comite pe fondul organizării unor obiceiuri specifice de iarnă de către grupuri de tineri

Redacția

26 IUNIE – ZIUA DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA ABUZULUI ŞI TRAFICULUI ILICIT DE DROGURI

Redacția

EXCLUSIV:Teroare la o discotecă din Hălăucești. Fostul iubit al proprietarei a venit să se răzbune, după ce a fost părăsit. Scandalul l-a scos din casă și pe primar

Redacția
Încarcă...