RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Centrul educațional recreativ „Academia celor mici” a fost deschis în mod oficial. Moș Crăciun a venit cu daruri la copiii înscriși

Centrul educațional recreativ din municipiul Pașcani „Academia celor mici” a fost deschis  în mod oficial joi, 19 decembrie. Slujba de sfințire a fost făcută de un sobor de preoți în prezența invitaților, directori de școli din municipiu, cadre didactice,viceprimarul municipiului Pașcani Vasile Axinte, părinți și copii, cât și a gazdelor, Lidia, Ionuț și Valerică Andronache și Fadi Sleiman Ramadan.

Pentru a-i introduce pe invitați în atmosfera sărbătorilor de iarnă copiii înscriși la Centrul educațional au interpretat colinde tradiționale și au dansat, iar Moș Crăciun i-a răsplătit scoțând cadourile din tolbă.  

 Centrele educaționale sunt locuri în care copiii sunt aduși după ce termină programul,  unde servesc masa de prânz, își fac temele, pot desfășura în siguranță și sub supraveghere diferite activități recreative. Sunt preferate, în primul rînd, de părinții ocupați, al căror program se termină mult după ce copiii lor au încheiat cursurile și care vor să fie siguri că, în lipsa lor, aceștia sunt supravegheați și îndrumați la lecții de personal calificat.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Antreprenor pentru o zi la Liceul ”Nicolae Iorga” din Pașcani (FOTO)

Redacția

Laptele si cornul pentru elevi ajung in judet in ultima zi

Redacția

Şofer lovit la cap după un accident la trecerea de pietoni din faţa şcolii I. Cantacuzino

Marius Parteni
Încarcă...