NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Acțiune preventivă a poliției la Școala Gimnazială din Blăgești

În baza Planului Naţional de Acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didactic şi pentru prevenirea delicvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ preuniversitar, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Paşcani au desfăşurat o activitate preventiv-educativă la Şcoala Gimnazială Blăgeşti, luni, 9 decembrie, între orele 11:30-12:30.

Cu această ocazie au fost prezentate temele: „ Violenţa”, „Violenţa la adolescenţi”, „Arta de a nu deveni o victimă”, „Sfaturi preventive pe durata vacanţei de iarnă” şi „Prevenirea încălcării normelor privind materialele pirotehnice (petarde, etc.)”. Activitatea a avut ca scop creşterea gradului de informare a elevilor pentru reducerea riscului de victimizare şi de implicare în prevenirea infracţiunilor. La activitate au fost prezenţi un număr de 52 elevi ai claselor V-VIII şi două cadre didactice.

IPJ IAȘI

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Advertisements

Related posts

Colegiul ”Sadoveanu” va reprezenta județul Iași la faza națională a unui concurs de proiecte antidrog

Redacția

Cursurile se reiau în judeţul Iaşi miercuri, 29 ianuarie, doar în mediul urban. Este neclar dacă elevii vor merge la şcoală şi joi

Redacția

„ Holocaustul- o atrocitate a istoriei”-activitate la Școala Iordache Cantacuzino

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site