NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Cel mai influent canal media din România laudă copios o firmă din Pașcani

PRO TV a lăudat miercuri seară exportul de produse tradiţionale din carne făcut de grupul KOSAROM. „Din Paşcani pleacă zilnic TIR-uri încărcate cu preparate din carne spre vest”, s-a anunţat la Ştirile PRO TV de la ora 19.00, momentul cu cea mai mare audienţă de la toate televiziunile din România.  

Au urmat explicaţii oferite de directorul de vânzări al KOSAROM. „Acest produs este o guşă cu şoric, condimentate cu paprika, care este facut special pentru Spania, zona Madrid. Avem si un rulou de porc, care a fost dezvoltat pentru Germania”.

Elena David a dezvăluit apoi cum a început KOPSAROM să exporte produse tradiţionale: „Ne-am adresat la inceput magazinelor din diaspora, insa dupa aproximativ un an si jumatate, produsele noastre au fost apreciate de locuitorii tarii respective. De exemplu, preparatele de carne sunt consumate in Madrid atat de romani, cat si de chinezi. In Londra la fel”.

  

18% din vânzările KOSAROM vin din export. Banii se încasează după numai 3 zile

În acest moment KOSAROM obţine 18% din venituri de la clienţii din străinătate. Spre deosebire de piaţa internă acest tip de comerţ prezintă două mari avantaje: „în primul rând vindem în euro, încasăm în euro, iar în al doilea rând banii intră în cont în maxim 3 zile”, a povestit Elena David. KOSAROM vinde în afara ţării preparate şi semipreparate din carne de porc, toată marfa fiind catalogată la produse premium. „Nu există nici un fel de rabat de la calitate pentur că altfel piezi clientul. Totul e conform standardelor UE, ne batem cu orice produs fabricat în Vest”, s-a lăudat fondatorul KOSAROM, Neculai Apostol.

 

Sursa: topiasi.ro

{jcomments off}

Advertisements

Related posts

Ea este cea mai tânără femeie fermier din Iași. A dezvoltat o afacere de succes cu produse apicole ecologice cu fonduri europene în valoare de peste 50.000 de euro

Redacția

Pe cine protejează primarul Dumitru Pantazi: speculanţii de flori au vândut la suprapreţ lalelele de la Lidl!

Marius Parteni

Scandalul CFR Marfă. Are cuvântul apărarea

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site