NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cea mai mare navă de război a Marii Britanii, oprită din cauza unei probleme mecanice la scurt timp după ce a părăsit un port din sudul Angliei

Cea mai mare navă de război a Marii Britanii, HMS Prince of Wales, a suferit o problemă mecanică la scurt timp după ce a părăsit sudul Angliei pentru ceea ce Marina Regală a descris ca fiind o „misiune de referință” în largul coastelor Americii de Nord și în Caraibe, relatează Reuters.

Portavionul de 65.000 de tone, a cărui construcție a costat 3,1 miliarde de lire sterline, a plecat sâmbătă din Portsmouth pentru un exercițiu de trei luni în care va lucra îndeaproape cu Statele Unite la operațiuni cu avioane stealth și drone.

„HMS Prince of Wales rămâne în zona de exerciții de pe Coasta de Sud în timp ce efectuează investigații cu privire la o problemă mecanică emergentă”, a declarat un purtător de cuvânt al Marinei Regale într-un comunicat.

Advertisements

Site-ul britanic Defence Journal a relatat că nava a fost ancorată în largul Insulei

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Director OMS: Faza acută a pandemiei s-ar putea încheia în 2022

Redacția

Bani de la Guvern pentru mamele defavorizate. Firea: „Vor fi alocate 12 milioane de euro, din fonduri europene, pentru trusoul nou-născuţilor”

Redacția

Partidul extremist AUR, tur politic pe litoral în vacanța de 1 mai, pentru demiterea lui Klaus Iohannis/ Peste 120 de simpatizanți și membri ai alianței au strâns semnături în Mamaia, Costinești și Vama Veche

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site