RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ce spune Nicolae Ciucă despre taxa pe solidaritate

„Anul acesta nu vom avea această taxă. Vă rog să-mi daţi voie să finalizez buegtul, apoi vedeţi. În acest moment progamul de guvernare a fost aprobat în Parlament şi va fi aplicat cum a fost aprobay. În acest moment nu-mi cereţi să exprim ceva ce nu a fost finalizat”, a declarat Nicolae Ciucă. În programul de guvernare asumat de cele trei partide la votul de învestire nu era prevăzută nicio taxă de solidaritate.  

De asemenea, Nicolae Ciucă a subliniat că partidele din Coaliţie încearcă să se încadreze în termenele enunţate anterior în ceea ce priveşte pregătirea bugetului. „Luni vom avea o primă formă a bugetului. Aprobarea în parlament a rămas pentru data de 23 decembrie”, a completat premierul. 

USR se opune taxe de solidaritate

Reprezentanţii USR au transmis că în plină pandemie şi criză a preţurilor în energie şi la alimente, când ar trebui să ia măsuri pentru pregătirea valului 5 şi pentru susţinerea celor mai afectaţi din punct de vedere economic, „alianţa toxică PSD-PNL-UDMR se gândeşte să introducă o taxă nouă, lovind exact în cei mai importanţi contribuabili în economie”.

  

„În acest mod, PNL nu face decât să arate, o dată în plus,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Zborurile cu avionul în Europa devin periculoase? Piloții trag un semnal de alarmă (presă)

Redacția

România va accepta o inspecţie a ruşilor la baza Deveselu dacă şi o delegaţie a ţării noastre va putea vedea baze militare din Rusia

Redacția

Ciolacu: Cred că OUG privind plafonarea preţurilor la energie va intra în şedinţa de Guvern de miercuri

Redacția
Încarcă...