NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ce spune Cătălin Drulă despre o posibilă candidatură a lui Kovesi la prezidenţiale din partea USR

„În primul rând cred că ar trebui să o întrebaţi sau să spună doamna Kovesi dacă îşi doreşte altă funcţie decât cea de procuror european. Eu văd atâta lume care vorbeşte în numele dumneaei”, a spus Cătălin Drulă, potrivit News.ro. 

Oficialul a precizat că nu o cunoaşte pe Laura Codruţa Kovesi şi nu s-a întâlnit niciodată cu aceasta. 

„Eu mă gândesc că poate cumva nu îşi doreşte o carieră politică, asta trebuie să lămurească dumneaei”, a spus Drulă, arătând că el admiră munca acesteia la Parchetul European. 

Advertisements

Întrebat dacă Kovesi ar putea fi un candidat din afara partidului la prezidenţiale, Drulă a spus: „Orice soluţie este posibilă, în general, partidele încearcă să îşi găsească candidaţi şi soluţii interne dar, la anumite momente, poate fi

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Culisele extragerii colaboratorilor români din Afganistan. Agonia a 20 de afgani care au ratat intrarea în aeroport pentru câțiva metri, cu consulul român salvat de vesta antiglonț sub tirul talibanilor. Interviu cu ministrul de Externe Bogdan Aurescu

Redacția

Cinci stații de tren, bombardate în Ucraina

Redacția

Verzii și Liber Democrații (FDP) – dețin cheia puterii în Germania, curtați atât de SPD, cât și de CSU/CSU. Coaliția “Semafor” sau “Jamaica”?

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site