RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PPE: voie bună, discursuri „pașnice“ și reticență față de șefa Comisiei Europene REPORTAJ

Congresul PPE a arătat nu doar mobilizarea liderilor populari pentru următoarele alegeri, ci și dezinteresul propriilor membri față de candidata lor pentru Comisia Europeană, aceasta fiind votată de doar jumătate dintre delegați, într-un eveniment care a semănat de multe ori cu un loc de distracție.

Ursula von der Leyen a primit un „da” ferm doar de la jumătate dintre delegați FOTO Inquam Photos

Ursula von der Leyen a primit un „da” ferm doar de la jumătate dintre delegați FOTO Inquam Photos

Atmosfera de sărbătoare a Congresului PPE, cea mai mare familie politică din Europa și favorită să fie tot fruntașă la alegeri, a început din prima zi, când delegații au fost în dese rânduri atenți la ceea ce se întâmpla la standurile cu mâncare, băutură și obiecte promoționale ale Partidului Popular European sau ale unui think tank al popularilor, nu la ceea ce se întâmpla pe scena centrală. Pe lângă alimentele și băuturile gratis, popularii au adus și o cabină foto, unde orice participant putea să-și facă oricâte poze dorea.

  

Cabina foto Congres PPE FOTO Radu Eremia jpg

Dacă în prima zi pavilionul central de la Romexpo mai mereu a fost aproape plin și dinamic, în a doua zi acțiunile politice au mers cu frâna trasă. Paradoxal, în această zi avea loc validarea Ursulei von der Leyen pentru a fi candidata PPE la șefia Comisiei Europene pentru încă cinci ani și urmau să vorbească numeroși șefi de stat și de guvern,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Viața ca trans, la țară, în România: Se cunoaște toată lumea cu toată lumea și e un pic cam greu să poți să ”tranziționezi”

Redacția

Blocada Schengen: Austria ar putea fi obligată să explice veto-ul din Consiliu – raport

Redacția

Care este impactul bugetar al ordonanţei propuse pentru majorarea salariilor din Educaţie

Redacția
Încarcă...