RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ce averi au candidații la Primăria Capitalei

Declarațiile de avere ale potențialilor candidați pentru Primăria Capitalei arată atât competitori care au colecție de mașini de epocă sau venituri generoase în conturile bancare, dar și politicieni cu puține bunuri.

Catalin Cirstoiu   Nicusor Dan   Cristian Piedone Foto Mediafax jpg

Încă aflat la un pas de anunțarea oficială în cursa pentru București, Cătălin Cîrstoiu, favoritul PSD-PNL pentru a doua cea mai votată funcție din România, are o declarație de avere solidă. Cîrstoiu are un apartament în București și o casă de locuit în Mogoșoaia (Ilfov), dar și un teren intravilan tot în Mogoșoaia. Potrivit propriilor estimări, din ultima declarație de avere, depusă în iulie 2023, valoarea bijuteriilor e estimată la 150.000 de euro. Medicul deține o mașină Cadillac (an de fabricație 2008), având dați cu împrumut 4,82 milioane de lei, precum și 138.000 de euro.

Grosul banilor i-a luat de la Spitalul Universitar, circa 450.000 de lei în anul 2022, iar alți 390.000 de lei au fost dividende. În conturi are peste 1,5 milioane de lei, aproximativ 400.000 de euro și 52.000 de dolari.

  

Colecționarul de mașini

Actualul primar al Sectorului 5 și pretendent la prima funcție din Capitală, Cristian Popescu Piedone, are o casă de locuit în București, patru terenuri intravilane în Bragadiru (Ilfov),

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cătălin Predoiu: Austria nu a mai pus problema României sub aspectul performanțelor în combaterea migrației ilegale. În schimb, menționează în continuare că Schengen trebuie reformat

Redacția

I am Donald „gets his revenge” Trump, not Donald „the loser” Duck

Redacția

Premierul Ciucă, cu mască de protecție la ședința Guvernului, în prima zi în care aceasta nu mai este obligatorie

Redacția
Încarcă...