RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Cazul fetei bătute și supusă la perversiuni sexuale de propriul tată ia o altă întorsătură. Un angajat al Primăriei cercetat sub acuzația de viol

Poliția Pașcani a început o nouă anchetă în cazul fetei din cartierul Vatra, agresată fizic și sexual de propriul tată. Minora a depus zilele trecute o plângere în care acuză că ar fi victima unor abuzuri sexuale repetate, ale unor tineri. Unul dintre aceștia este angajat al Primăriei Pașcani. 

G. Muraru, de 15 ani, s-a prezentat la sediul Poliției împreună cu mama biologică, întoarsă recent din Italia. Ea a povestit că în luna aprilie ar fi fost supusă la perversiuni sexuale de un bărbat, într-o cameră a căminului de nefamiliști din apropierea societății Scudas. De față cu mama sa, minora a susținut că actul sexual s-a consumat sub amenințare.

“Fata a depus o plângere la Poliție în care reclamă că a fost abuzată sexual. Facem verificări dacă s-a petrecut fapta și pentru a identifica autorul”, ne-a declarat cms. Tiberiu Dogaru, șef adjunct Poliția Pașcani.

  

Cel indicat de fată ca autor este Ionuț Bartolomeu, angajat al Primăriei Pașcani. Acesta a fost astăzi vizitat de polițiști la serviciu și dus la audieri. El are acum calitatea de cercetat în acest caz.

 Reamintim faptul că în noaptea de 9/10 mai minora G. Muraru a fost agresată fizic și sexual de tatăl său, Costel Muraru, de 41 de ani, care a ajuns în arestul IPJ Iași fiind acuzat de corupție sexuală, lipsire de liberatate, viol și incest.

El a declarat la acea vreme că nu a dorit să o violeze pe fiica sa, ci doar a vrut să vadă dacă mai este virgină. Din verificări s-a stabilit că tatăl își acuza des fata că întârzie acasă, suspectând-o de o relație cu cel acuzat.   

 

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

(VIDEO) Accident rutier comis de un ieșean care a urcat băut la volan

Redacția

Ministerul de Interne caută 18.000 de angajaţi

Redacția

Magistrații au decis în cazul pădurarului omorât la Sirețel. Un tânăr de 17 ani va executa 7 ani într-un centru de detenție

Redacția
Încarcă...