RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Cât câștigă românii șomeri care locuiesc în Spania? Indemnizația primită de la autoritățile de la Madrid este semnificativ mai mare decât în România

Cele mai recente cifre oferite de Ministerul Muncii din Spania arată că numărul șomerilor este în creștere. Totuși, indemnizația primită acolo este mai mare decât în România.

Numărul persoanelor înscrise ca șomeri în Serviciul Public de Stat este de 2.924.240 persoane, ceea ce reprezintă o creștere de 40.428 (1,40%), conform datelor citate de presa românească din diaspora.

Noii șomeri români din Spania se întreabă, în special pe grupurile de socializare, câți bani vor câștiga în perioada de șomaj, scrie ziarulromanesc.es.

Șeful centralei nucleare de la Zaporojie a fost răpit de forțele ruse

  

01 Oct, 10:20 | Știri externe

LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 220. Zelenski: Ucraina solicită aderarea accelerată la NATO

01 Oct, 09:01 | Știri externe

La 36 de ani, Veronica are 13 copii! Și asta nu e tot: fiica ei, Victoria, i-a dăruit un nepoțel!

30 Sep, 21:58 | Știri externe

Sursa citată arată că suma maximă va fi de 1.592,92 euro pe lună (cu doi sau mai mulți copii), iar cea minimă va fi de 540,41 euro pe lună. Serviciul Public de Stat de Ocupare (SEPE) explică pe site- ul său că, pentru calcularea șomajului, este necesar să se acorde atenție la ceea ce se primește în baza de reglementare a ultimelor șase state de plată. În primele 180 de zile se va percepe 70% din baza de reglementare și,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Săptămâna de ȘCOALĂ de 4 zile, experimentul inedit de care profesorii și elevii sunt încântați, dar părinții nu

Redacția

Regizoarea serialului Cleopatra reacționează la controversă: „De ce te deranjează atât de mult o Cleopatra neagră?

Redacția

Ambasadorul american la Moscova, după ce Serghei Lavrov a declarat că Rusia nu vrea război: ”Dacă pun o armă pe masă și spun că vin cu gânduri de pace, asta este o amenințare”

Redacția
Încarcă...