RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cristian Ghinea: Plecarea lui Dacian Cioloş din USR a fost „o greşeală catastrofală”: ”Încrederea în Dacian Cioloș a picat mult sub 10%, partidul are patru președinți, toți la Bruxelles”

Coordonatorul Departamentului de politici publice din USR, Cristian Ghinea, consideră că plecarea lui Dacian Cioloş din USR a fost „o greşeală catastrofală”, afirmând că potrivit sondajelor partidului, încrederea publicului în fostul premier tehnocrat a scăzut de la 25 de procente la sub 10% de când acesta a plecat din USR şi înfiinţat o nouă formaţiune politică.

  • „Cred că pentru el a fost o greşeală catastrofală. M-am uitat pe sondaje, că avem şi noi sondaje făcute, s-a prăbuşit ca încredere în sondaje, s-a prăbuşit pentru că încrederea în Dacian Cioloş era legată strâns de încrederea în USR. Era la 25, acum a picat mult sub 10% pentru că publicul USR nu înţelege,. Dom-le, dar de ce vă certaţi, ce aveţi şi de ce pleci din USR?”, a afirmat Cristian Ghinea sâmbătă, în emisiunea Insider Politic de la Prima Tv.

Cristian Ghinea afirmă că se „raportează cu tristeţe” la fostul preşedinte al USR, pe care spune că l-a rugat să „nu facă partid separat” încă din 2016. Acesta respinge ferm ideile conform cărora Cioloş ar fi fost „sabotat” în USR, precizând că aproximativ 80% dintre propunerile sale făcute ca preşedinte fuseseră acceptate de Biroul Naţional al USR.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Bărbat care poza în manechin, arestat după un jaf la un magazin din Varşovia

Redacția

Champions League: Manchester City, PSG, Sporting, Real Madrid şi Inter Milano s-au calificat în optimi (Rezultatele serii)

Redacția

Americanii vor mânca în acest an cele mai scumpe fursecuri de Crăciun din istorie

Redacția
Încarcă...