RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Câștigătorii concursului de desene organizat de Biblioteca Municipală

Un număr de 80 de copii din clasele I-VIII au participat astăzi la concursul de desene organizat de Biblioteca Municipală și Primăria Municipiului Pașcani. Dintre aceștia 17 au fost elevi de la Școala Gimnazială numărul 1 din Todirești. Organizatorii au stabilit trei grupe de întrecere: a I-a și a II-a, a III-a și a IV-a, a V-a și a VIII-a.

 

  

La prima categorie s-au înregistrat următoarele rezultate: locul I – Sara Covrig (clasa I), locul II – Adrian Robert Banu (clasa a II-a), locul III – Dana Ghițu (clasa I).

La categoria a doua rezultatele au fost: locul I – Ana Maria Buciumanu (clasa a IV-a ), locul II – Gabriela Rusu (clasa a IV-a) și Oana Crucianu (clasa a III-a).

Cât privește categoria destinată celor din clasele V-VIII rezultatele au fost: locul I – Elena Denisia Negru (clasa a VIII-a), locul II – Andreea Botez (clasa a VIII-a) și Iustinian Spiridon (clasa a V-a).     

Toți copiii au primit diplome de participare, iar cei clasați pe primele trei locuri ale categoriilor au primit premii constând în acuarele, pensule și blocuri de desen.

Creațiile celor clasați pe primele trei locuri vor fi expuse în incinta Bibliotecii Municipale.    

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Zilele de 6 și 7 ianuarie au devenit sărbători legale în care nu se lucrează. Legea a fost promulgată

Redacția

O nouă premieră, on-line, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași. Este vorba despre proiectul Lecturi³ și creația „Cochilii” de Radu Popescu, în regia lui Ionuț Cornilă

Redacția

“Creditul” cu Răzvan Vasilescu și Șerban Pavlu, pe scena Casei de Cultură

Irina Gherasim
Încarcă...