RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cartofii fierbinți ai Coaliției în sesiunea parlamentară de toamnă

Partidele Puterii au de realizat în această sesiune numeroase reforme importante, cum ar fi cea fiscal-bugetară, a pensiilor speciale, a celor publice, dar și să decidă dacă mai modifică legislația electorală. 

FOTO Inquam Photos / George Călin

FOTO Inquam Photos / George Călin

Viitoarele patru luni vor fi de foc la nivelul Parlamentului, în condițiile în care aici ar trebui să fie dezbătute proiecte de lege care au impact pentru toate categoriile, fie că e vorba de angajați la stat, la privat, antreprenori sau pensionari.

  

Primul test așteptat la nivel parlamentar este cel privind angajarea răspunderii pentru reforma bugetară, dar și pentru cea fiscală. Pentru moment, încă nu este definitivat niciunul din proiectele de lege pe care Guvernul ar trebui să le depună în Parlament, apoi să le prezinte în fața legislativului. În cazul în care Opoziția nu va depune moțiunea de cenzură în termen de trei zile, atunci ambele proiecte de lege merg pe masa președintelui, care poate da undă verde pentru publicarea lor în Monitorul Oficial sau poate să decidă retrimiterea în Parlament.

Advertisements
Advertisements

Surse politice au precizat pentru „Adevărul“ că cel mai probabil săptămâna viitoare ar urma să fie definitivate proiectele de lege din zona bugetară și cea de fiscalitate,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Europa se confruntă de 5 săptămâni cu o creștere a infecțiilor cu coronavirus

Redacția

Bărbat dispărut de o zi în Munţii Făgăraş, căutat cu un elicopter al SMURD / A fost găsit în orașul Victoria / A coborât singur muntele

Redacția

Ciucă, după ridicarea MCV: Raportul constată îndeplinirea recomandărilor și a obiectivelor Mecanismului

Redacția
Încarcă...