RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Captură de țigări în Gara Pașcani. Poliția a acționat la pont! (VEZI FOTO)

Două femei, care făceau contrabandă cu țigări au fost descoperite în această seară în trenul regio Putna-Iași. Polițiștii de la Tansporturi Feroviare au organizat un control de rutină în trenul care trece prin gara Pașcani, prilej cu care le-au descoperit pe cele două.

Polițiștii au acționat se pare la o informație primită. Au urcat în tren și au căutat bagajele suspecte. Atunci când s-au apropiat de Manuela Proboteanu și Laura Cobzariu, ambele de 34 de ani, cele două femei au sărit din tren și au luat-o la fugă. Ele au fost reținute ulterior de polițiști. Asupra acestora s-a depistat cantitatea de 13.000 pachete cu țigări marca Monte Carlo, proveniență Republica Moldova. Valoarea lor pe piață este estimată la 13.000 lei. Se pare că cele două femei mai erau însoțite de alte persoane, care sunt căutate acum de polițiști.

”Cele două transportau în două sacoșe țigări. Ele riscă amenzi de 2000 lei și pedeapsa cu închisoarea”, ne-a declarat Cristi Aioanei, șeful Poliției TF Pașcani.

  

Femeile urma să distribuie țigările unor intermediari din orașul Tg. Frumos, spun surse din cadrul Poliției.

 

Related posts

Copilă din Hărmănești mușcată de câinele unui vecin

Oana Cordoneanu

Ajut-o pe Ioana să scape de coșmarul crizelor de epilepsie. Operația salvatoare costă 9.300 de euro

Redacția

Un vot în Senat menține mii de fete la marginea societății. Sociolog: Parlamentarii să vadă realitatea acolo unde copiii nasc copii

Redacția
Încarcă...