RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Captură de țigări în Gara Pașcani. Poliția a acționat la pont! (VEZI FOTO)

Două femei, care făceau contrabandă cu țigări au fost descoperite în această seară în trenul regio Putna-Iași. Polițiștii de la Tansporturi Feroviare au organizat un control de rutină în trenul care trece prin gara Pașcani, prilej cu care le-au descoperit pe cele două.

Polițiștii au acționat se pare la o informație primită. Au urcat în tren și au căutat bagajele suspecte. Atunci când s-au apropiat de Manuela Proboteanu și Laura Cobzariu, ambele de 34 de ani, cele două femei au sărit din tren și au luat-o la fugă. Ele au fost reținute ulterior de polițiști. Asupra acestora s-a depistat cantitatea de 13.000 pachete cu țigări marca Monte Carlo, proveniență Republica Moldova. Valoarea lor pe piață este estimată la 13.000 lei. Se pare că cele două femei mai erau însoțite de alte persoane, care sunt căutate acum de polițiști.

”Cele două transportau în două sacoșe țigări. Ele riscă amenzi de 2000 lei și pedeapsa cu închisoarea”, ne-a declarat Cristi Aioanei, șeful Poliției TF Pașcani.

  

Femeile urma să distribuie țigările unor intermediari din orașul Tg. Frumos, spun surse din cadrul Poliției.

 

Related posts

Pășcănenii cu spirit civic și-au înfrumusețat spațiul verde din fața blocurilor (GALERIE FOTO)

Răzvan Grecu

Spitalul Municipal Pașcani va primi sub formă de donație un defibrilator extern automat

Marius Parteni

Un bărbat din Blăgești către primarul Pantazi:”Îl rog să ne aducă apa cu cisterna și o plătim, la prețul de la oraș. Dacă nu se poate, noi punem întrebarea de unde bem apă?”. Cetățenii reclamă că nu au acces la sursa de apă din curtea școlii

Ema Roman
Încarcă...