NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Capace de canalizare acoperite cu asfalt, pe strada Moldovei din Paşcani

Lucrări de mântuială pe o stradă intens circulată din municipiul nostru, au fost scoase la iveală odată cu intervenţia muncitorilor ApaVital, pentru decolmatarea reţelelor de canalizare.

 

 

Este vorba despre strada Moldovei, din zona magazinului Kaufland, unde căminele de vizitare au fost acoperite cu asfalt de către firma care a efectuat lucrările de reabilitare.

Astfel, zilele acestea, angajaţii operatorului ieşean au spart asfaltul, pentru a avea acces la reţeaua de canalizare pe care au decolmatat-o. Intervenţiile s-au făcut că urmare a sesizărilor primite din partea păşcănenilor de la blocul U1 de pe strada Moldovei, şi nu au afectat traficul rutier. 

“Pe stradă Moldovei  ApaVital efectuează azi lucrări de desfundare şi decolmatare a reţelei de canalizare. Deoarece căminele de vizitare sunt acoperite cu asfalt de firma care a efectuat lucrarile de reabilitare a străzii, lucrătorii sunt nevoiţi să decoperteze asfaltul pentru acces. S-a decopertat asfaltul numai de pe 3 guri de vizitare canale colectoare, ocazie cu care s-au şi înlocuit 2 capace fisurate. Pentru decopertarea celorlalte guri de vizitare s-a înaintat către Primărie solicitare de a se permite intervenţia pe toată stradă. Ridicarea la nivel a căminelor de vizitare intră în sarcina constructorului care a efectuat asfaltarea. Intervenţiile se fac că urmare a sesizărilor de canalizare înfundată primite din partea păşcănenilor de la blocul U1 de pe stradă Moldovei. În urmă verificărilor s-a constat că toată reţeaua de canalizare de pe stradă Moldovei este colmatată. Lucrările se desfăşoară în carosabil, pe canalizarea principala,  fără afectarea circulaţiei”, se arată în comunicatul emis de biroul de presă al ApaVital Iaşi.

A fost descoperite trei guri de canalizare, iar pentru decopertarea celorlate, ApaVital a înaintat o solicitare către Primărie, prin care să i să permită să intervină pe toată lunginea străzii.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

30 iunie – 2 iulie – Zilele Municipiului Paşcani 2017

Ema Roman

Proiecte suplimentare pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local. Zecista de la bacalaureat premiată de administrația locală

Oana Cordoneanu

Dialog halucinant între editorul NewsPascani.com și primarul Dumitru Pantazi cu privire la modul în care AgroComplex Lunca a închiriat terenul pe care trebuia amenajat noul cimitir:„Când să se facă licitația?Ăăă, înainte de a fi semnat contractul?”(VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site