RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cantitate mai mare de gunoi colectată de sărbători. Directorul de la Eco Salubritate cere responsabilitate pășcănenilor

Muncitorii de la Eco Salubritate Pașcani au colectat o cantitate mai mare de gunoi în perioada sărbătorilor Pascale, decât de obicei. Ei au ridicat de pe străzi aproximativ 150 mc de gunoi, fața de 100 mc cât se ridică în perioada normală.

Munca angajaților societății a fost îngreunată și de utilajele din dotare, care în ultima perioadă au fost defecte, conducerea societății fiind nevoită să împrumute utilaje de la alte Primăriii din zonă, cum ar fi Hârlău, Tg. Frumos, Cristești, Valea Seacă sau Miroslovești. Muncitorii de la colectare au avut o singură zi liberă și anume, prima zi de Paști.

Eduard Dumea, directorul societății Eco Salubritate face un apel la cetățenii muncipiului să nu mai depoziteze deșeurile din construcții în containerele de la punctele de colectare. De asemenea el îi îndeamnă pe toți pășcănenii care nu au contracte să se prezinte la punctele de încasare din zona vale și deal, sau la sediul societății din strada Vatra, pentru a le încheia.”Cei care depozitează deșeuri din construcții în containerele noastre ne fac mari probleme. Acestea sunt îngreunate, iar din această cauză sunt afectate utilajele atunci când se descarcă din ele. Rugăm cetățenii să depoziteze lângă containere, dacă tot recurg la acest gest. E mai ușor să încărcăm cu un ifron. De asemenea îi rugăm toate persoanele care încă nu au contracte să vină să le încheie. Fiecare dintre noi produce gunoi. Angajații noștri colectează de peste tot gunoiul, dar nu este normal ca unii să nu plătească dar să beneficieze de servicii”, a explicat Eduard Dumea, directorul societății Eco Salubritate.   

  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Patru străzi din Târgu Frumos au rămas astăzi fără apă

Redacția

Taxa de salubrizare va fi achitată din 2018. Contribuabilii pășcăneni o vor plăti la Serviciul Taxe și Impozite! Iată valoarea ei!

Marius Parteni

Imagini din dronă cu circulația rutieră din sensul giratoriu din Târgu Frumos! (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...