RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cantina Socială din Paşcani are șef interimar, după pensionarea fostului administrator

Schimbări administrative la Cantina Socială din municipiul Paşcani.  Din luna ianuarie a acestui an, instituţia are un șef interimar, în persoana lui Corneliu Spătaru.

Mihai Miron, fostul director, a primit decizia de pensionare, şi s-a retras din activitatea pe care ani de-a rândul, mai exact în perioada 1996-2000 şi 2004 – 2016. Până la organizarea unui concurs, Corneliu Spătaru va prelua interimatul la conducerea Cantinei Sociale.

  

“Începând cu jumătatea lunii ianuarie 2016, la Cantina Socială este numit un șef interimar, în persoana lui Corneliu Spătaru. Fostul director al acestei instituţii, Mihai Miron, a primit decizia de pensionare, iar până la organizarea unui concurs, sau până se va lua o decizie în acest sens, rămâne director domnul Spătaru”, a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani.

 FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

Cantina Socială din Paşcani are un număr de aproximativ 150 de beneficiari de pe raza municipiului şi din suburbii. Zilnic, aceştia primesc o masă caldă în valoare de 12 lei pe zi. Din 2015, suma cheltuită zilnic pentru hrana lor, a fost majorată cu 50%, conform unei ordonanţe de Guvern.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Plantare de arbuști și spații verzi igienizate, în fața Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu”

Redacția

Comisia Economică a dat aviz negativ referendumului pe tema apei, iar cea Juridică a avizat favorabil această inițiativă!

Ema Roman

Înscrierile în programul Rabla Local s-au încheiat. 120 de persoane din Pașcani au fost declarate eligibile de AFM

Răzvan Grecu
Încarcă...