NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Canotoarea Mădălina Bereș a primit titlul de cetățean de onoare al comunei Mogoșești Siret

Final de an pe podium pentru Mădălina Bereș. Îndrăgita sportivă a avut parte pe data de 31 decembrie 2016 de o festivitate frumoasă, în mijlocul reprezentanților comunității din Mogoșești Siret, acolo unde ea s-a născut.  

 

Mădălina Bereș a fost invitată la sediul Primăriei, unde a primit titlul de cetățean de onoare. Inițiativa acordării acestei distincții aparține primarului Damian Butnaru care i-a și înmânat distincția.

  

Primarul a dat citire documentului, după care l-a predat cu emoție canotoarei, alături de un buchet de flori și un cadou în bani.“La trecerea dintre ani, locuitorii Comunei Mogoşeşti-Siret au asistat cu bucurie la decernarea titlului de <cetățean de onoare>, campioanei noastre Mădălina Bereş, obținând medalia de bronz la canotaj în cadrul Olimpiadei de la Rio 2016. Îi dorim mult succes şi multe realizări în continuare”, declară primarul comunei.

Totul după ce în luna august, edilul local propunea Consiliului Județean premierea sportivei, dar fără finalitate favorabilă din partea aleșilor județeni.

În ciuda eșecului, Damian Butnariu a dorit să îi arate Mădălinei recunoștiința, într-un anumit mod. În cadrul ședinței ordinare care a avut loc în luna septembrie, s-a luat decizia ca Mădălina Bereș să fie declarată cetățean de onoare a comunei la trecerea dintre ani. “Am hotărât, prin eforturi și resurse proprii să-i acordăm titlul de cetățean de onoare, diplomă de excelență și suma de 2.500 lei. Numai faptul că a participat la Jocurile Olimpice e un lucru deosebit și ar trebuie să ne bucure pe toți că a reprezentat țara cu mare succes”, ne-a declarat la acea vreme Damian Butnariu, primarul comunei Mogoșești Siret.

Mădălina Bereș a primit cu multă bucurie distincția și aprecierile semenilor.

 

 

Advertisements

Related posts

Oameni ai locului 16 Aprilie 2017: Pasiune și suflet, ingredientele secrete ale Atelierului de Bun Gust

Redacția

Rezultatele competițiilor de șah din cadrul Olimpiadei Sportului Pășcănean

Oana Cordoneanu

Balul Bobocilor ” Ștefan Cel Mare și Sfânt ” Pașcani 2016 (VIDEO)

Cătălin Cocoș

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site