NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenții pășcăneni

În mod tradițional, în toamna fiecărui an, AJOFM Iași organizează “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”. Evenimentul va avea loc pe data de 25 septembrie, începând cu ora 9.30 la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu”.

  

La Bursa locurilor de muncă, pe lângă absolvenți, pot participa și toate persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă.

“Integrarea tinerilor absolvenţi în câmpul muncii este o prioritate a Serviciului Public de Ocupare, instituţie cu rol important în adaptarea forţei de muncă la cerinţele pieţei muncii prin îmbunătăţirea şi diversificarea serviciilor oferite.Astfel, prin participarea la acest eveniment, tinerii au posibilitatea de a-şi promova competenţele dobândite prin susţinerea interviului de angajare, iar mediul economic de a selecta resursă umană tânără şi adaptabilă la cerinţele pieţei muncii.Agenţii economici se pot adresa direct Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi, confirmând participarea prin comunicarea numărului de locuri disponibile, meseria/funcţia, completând Anexa nr.1 A conform prevederilor Legii nr.76/2002”, se arată într-un comunicat de presă remis de AJOFM Iași.

În luna august 2015, conform datelor AJOFM Iași, în Pașcani erau înregistrați 628 de șomeri. “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți” este organizată pe data de 25 septembrie, la nivel național.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Râuri de lacrimi și multă durere: Livia și Teo și-au condus mama pe ultimul drum. Oferă un sprijin acestor copii! (VIDEO)

Teona Gherasim

Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Pașcani cu depuneri de coroane (VIDEO)

Răzvan Grecu

Top 3 obiecte necesare pentru camping

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site