RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Ciucă: Avem banii asiguraţi pentru acordarea voucherelor de 50 de euro

ciuca:-nu-putem-sa-mergem-la-infinit-cu-salariul-minim.-crearea-de-noi-locuri-de-munca,-pe-agenda-guvernului

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a declarat că Guvernul are asigurate fondurile pentru acordarea voucherelor de 50 de euro, o dată la două luni, pentru românii cu venituri mici, urmând ca în acest sens să fie creat cadrul legal pentru aplicarea măsurii printr-o ordonanţă de urgenţă.

‘Avem bani pentru acele vouchere, începând cu data de 1 iunie avem banii asiguraţi pentru a asigura voucherele. (…) Aşa cum am anunţat, din momentul în care am venit cu pachetul ‘Sprijin pentru România’, 50% din fonduri sunt asigurate de la bugetul de stat, 50% din fonduri europene ‘, a declarat Nicolae Ciucă.

Premierul a precizat că pentru asigurarea cadrului legal privind acordarea voucherelor va fi adoptată de către Guvern o ordonanţă de urgenţă, întrebat în acest sens.

‘Este adevărat, pentru acele vouchere urmează să elaborăm cadrul legal, o ordonanţă de urgenţă prin care ele vor fi asigurate’, a declarat Ciucă.

  

Premierul a participat, marţi, la Forumul privind investiţiile, organizat de Consiliul Investitorilor Străini în parteneriat cu Guvernul.

radio iasi

Related posts

O femeie bolnavă psihic a încercat să se omoare cu medicația prescrisă

Oana Cordoneanu

Măsuri de apărare împotriva incendiilor la gospodăriile populației – recomandări I.S.U.Iași

Redacția

Dar din dar se face Rai! Pompierii păşcăneni au mers cu alimente, haine şi bani la copiii din Tătăruşi, rămaşi fără tată

Ema Roman
Încarcă...