RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bugetul municipiului a fost adoptat! Liberalii susțin că avem unul generos și datorită actualului Guvern

Bugetul municipiului pentru anul 2020  și Lista de Investiții a fost adoptat astăzi de plenul Consiliului Local. A fost un vot pe marginea unui proiect care a ținut cont de cele propuse de inițiator, întrucât celelalte propuneri ale aleșilor liberali nu au fost luate în discuție.

Dimitru Pantazi, primarul municipiului, a susținut în fața prezentării din fața aleșilor că avem un buget record. Vorbim de un buget de aproximativ 68 milioane lei. Din această sumă, aproximativ 16 milioane lei reprezintă investiții din fonduri proprii.“Avem unul dintre cele mai mari bugete de până acum. Sunt investiții importante ce vor fi făcute”, a subliniat Dumitru Pantazi, primarul municipiului.

Liberalii consideră că acest buget se datorează Guvernului actual.”Faptul că a fost votat la timp, că s-au respectat cotele alocate pe fiecare comunite, se datorează și Guvernului PNL, care și-a asumat bugetul, astfel încât să nu e creeze blocaje. Astfel și comunitatea noastră va primi ce i se cuvine, așa cum era normal”, a spus Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani.   

Dacă administrația locală va reuși să implementeze din proiectele cu fonduri europene, atunci va crește și suma investițiilor.

  

Related posts

Guvernul a renunțat oficial la bucata de autostradă Lețcani – Târgu Frumos – Moțca. A8 ar putea fi aruncată la coș

Redacția

Reacția furnizorului de corn și biscuiți, după dezvăluirile NewsPascani.com!

Marius Parteni

ŞEDINŢĂ DE CL PAŞCANI: DEMISIE ÎN SCANDALUL APEI. DORINŢA PRIMARULUI ÎNDEPLINITĂ PE JUMĂTATE. (VIDEO)

Redacția
Încarcă...