NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bugetul de 65 milioane lei al Pașcaniului a fost votat. Nici un ban pentru investiții în sistemul de distribuție a apei pe oraș

Bugetul Municipiului Pașcani pentru anul 2015 și lista de investiții a fost votat astăzi de plenul Consiliului Local. Toți aleșii locali au votat forma propusă de executiv. Bugetul se ridică la aproximativ 65 milioane lei. Din acești bani vor fi achitate salariile angajaților din sistemul public, profesorilor precum și cheltuielile de funcționare.

Primarul Dumitru Pantazi a susținut în fața aleșilor locali că municipiul are cel mai mare buget în acest an pentru investiții. Din nefericire administrația locală nu a prevăzut nici un leu pentru investiții în înlocuirea conductelor de apă din municipiu, în perspectiva în care dorește să delege serviciul către PSA. Nici măcar investițiile în asemenea lucrări anunțate pe străzile Mihai Eminescu și Izvoarelor nu sunt specificate în clar pe lista de investiții.

În buget sunt prevăzuți 100.000 lei pentru lucrări de extindere a rețelelor în Blăgești și Gâștești. Acest lucru vine încă odată să întărească faptul că administrația din Pașcani nu dă nici o șansă operatorului local, iar la acest moment aceștia chiar așteaptă o decizie favorabilă a instanțelor de judecată pentru a reveni asupra hotărârilor luate în luna noiembrie 2014.    

  

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Cetățenii din Pașcani au la dispoziție eportal.primariapascani.ro pentru servicii electronice

Marius Parteni

Inaugurări de Zilele Tomeștiului: aducțiuni de gaz, parcuri și străzi

Redacția

Palatul Cantacuzino predat constructorului care se va ocupa de modernizarea zonei

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site