NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

BT lansează un nou instrument de plată, brăţara contactless

Banca Transilvania lansează, în premieră pe piaţa din România, un instrument alternativ de plată, brăţara contactless BT, care poate înlocui cardul la plata cumpărăturilor.

 

Brăţara oferă acces la contul curent în lei deschis la BT şi posibilitatea de a plăti contactless, indiferent de sumă, în ţară şi în străinătate. Comisionul de emitere şi pentru plata la comercianţi este zero.

Plăţile contactless au devenit foarte populare în România odată cu creşterea numărului de POS-uri care acceptă astfel de carduri. La 80% din cele 27.000 de POS-uri ale Băncii Transilvania aflate la comercianţi se pot face astfel de plăţi – cu cardul contactless şi, mai nou, inclusiv cu brăţările contactless.

Brăţările funcţionează ca un card bancar contactless, aşa încât pentru plăţile de până la 100 de lei nu este necesară introducerea PIN-ului. Ele pot fi emise clienţilor Băncii Transilvania care au card VISA de debit în lei sau, după caz, împreună cu un astfel de card. Clienţii pot solicita o astfel de brăţară în oricare dintre sucursalele şi agenţiile băncii.

Abonamentul lunar este de 3 lei / brăţară.

Sursa: zf.ro

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Aplicaţie care te ajută să găseşti cel mai bun preţ online al produselor

Redacția

Zeci de locuri scoase la concurs în Iași. Spitalul de Infecţioase are cele mai multe posturi libere

Redacția

Familiile din Romania traiesc cu numai 550 euro

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site