RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

BREAKING NEWS. A murit Silvio Berlusconi. Fostul premier al Italiei avea 86 de ani

A murit fostul premier al Italiei Silvio Berlusconi, la vârsta de 86 de ani. Acesta era internat, de vineri, în spitalul San Raffaele din Milano.

Silvio Berlusconi a murit în spitalul San Raffaele din Milano. Liderul Forza Italia și fondatorul Mediaset avea 86 de ani. Berlusconi s-a întors s-a internat în unitatea medicală vinerea trecută, după o lungă spitalizare – 45 de zile – care s-a încheiat în urmă cu câteva săptămâni, din cauza pneumoniei și a unei forme de leucemie.

Dimineața, fratele său, Paolo, și copiii săi s-au grăbit să ajungă la spital, unde se afla deja Marta Fascina, relatează Corriere della Sera.

Berlusconi a fost prim-ministru în 1994-1995, 2001-2006 și 2008-2011 și, deși nu a avut un rol direct în guvern, partidul său Forza Italia este membru al coaliției de dreapta a premierului Giorgia Meloni.

  

Starea de sănătate a lui Berlusconi s-a deteriorat semnificativ în ultimii ani, cu o operație pe cord deschis în 2016 și numeroase internări în spital de când a contractat COVID în urmă cu trei ani.

Diagnosticat cu leucemie

Berlusconi, fondator al Forza Italia, a fost de mai multe ori șef de guvern,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Soția unui chirurg plastician a MURIT pe masa de operație în timp ce partenerul său îi făcea o intervenție estetică

Redacția

O BOALĂ contagioasă se răspândește în Japonia. Rata mortalității ajunge la 30%!

Redacția

Turcia anunță că ia în calcul măsuri drastice pentru PROPRIETARII care majorează excesiv chiriile. Cum vor fi pedepsiți aceștia

Redacția
Încarcă...