RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

BitTv.info refuză să clarifice declarațiile pe care viceprimarul Axinte susține că nu le-a făcut față de dezvăluirile Actualitatea Tv

Știrea postată ieri de jurnalistul Cătălin Cojocaru pe siteul www.bittv.info cu titlul “Scandalul “mita” la Actualitatea Tv, varianta PSD. Vasile Axinte: Nu am încercat să îi cumpăr, ei au cerut 2500 de Euro”, nu a fost rectificată nici la această oră.

 

 

  

Autorul articolului pare să își mențină materialul în care apar declarațiile viceprimarului Vasile Axinte și ale primarului Dumitru Pantazi, asta deși newspascani.com a publicat ieri o știre în care erau infirmate informațiile de către una din părți.

Vasile Axinte, cel care a încercat să cumpere liniștea electorală a edilului local, a negat că a dat declarații în acest sens către cei de la BitTv.info. Vă redăm declarația: ”Uite mă minunam acum de un lucru. Am văzut că cine va s-a grăbit să dea că eu aș fi zis și că nu știu ce. Nu am dat nici un sincron, dar nu am dat nici un interviu nimănui. Nu este punctul meu de vedere”, este declarația dată de Vasile Axinte, ieri în jurul orelor 15.27.     

Au trecut mai bine de 24 de ore de la publicarea știrii, dar autorul nu a făcut nici o rectificare. Asta înseamnă că știrea este parte a unei strategii de reacție puse la cale de alți factori din anturajul primarului sau PSD.  

Sursa Foto bittv.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Cristian Menegon despre demiterea aleșilor locali: „Ar fi o șansă istorică pentru municipiul nostru”

Teona Gherasim

Flori de 8 Martie pentru femeile din Pașcani, din partea organizației locale PSD

Redacția

Conferință de presă lansare Forța Civică la Pașcani

Redacția
Încarcă...