NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Ultimă oră: Bătrână lovită cu pumnii de ginere în satul Heci. Femeia este în stare gravă. A primit și o sapă în cap

UPDATE 19.20: Situația se complică în acest caz. Bătrîna de 76 de ani a primit și o sapă în cap, conform unor surse Judiciare. Ea a fost transportată de Urgență la Spitalul Sf. Spiridon din Iași, în comă de gradul IV. Când echipajul de la Ambulanță a ajuns la fața locului acesteia îi cugea sânge din cap, nas și urechi.

Clipe de coșmar pentru o bătrână de 76 de ani, din satul Heci, comuna Lespezi. Aceasta a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal de Urgență, după ce a fost bătută de ginerele său.

 

 Incidentul s-a petrecut în această după amiază. Ovidiu Tomescu a venit la locuința unde stătea soția sa, iar acasă a găsit-o doar pe soacră, Elena Curcă. A sărit pe ea cu pumnii și a lăsat-o zăcând jos. Soția agresorului a descoperit-o pe femeie și a anunțat ambulanța.

Bătrâna a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență cu multiple fracturi. Agresorul ar fi recurs la acest gest deoarece a fost alungat din casă de mama femeii în urmă cu ceva vreme, sătulă de scandalurile de care avea parte. Și Poliția îi pusese în vedere să nu mai calce pe la casa Elenei Curcă, dar a ignorat avertismentele.

 

Advertisements

Related posts

GRUPARE INFRACŢIONALĂ SPECIALIZATĂ ÎN CONTRABANDĂ CU TUTUN, DESTRUCTURATĂ

Redacția

O femeie care circula pe mijlocul străzii a fost accidentată de o autoutilitară (Foto – Video)

Răzvan Grecu

Săpau la canalizarea unei case și au dat peste două proiectile

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site