NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acuzat că a sărit la un polițist în timpul examenului auto!

Un individ va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat că a sărit la un om al legii. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Vasile Stan (43 de ani), din localitatea Voinești, sub acuzația de ultraj. Acum, urmează ca instanța să stabilească un prim termen al procesului, după care magistrații vor asculta ce au de spus părțile implicate.

Conform anchetatorilor, în urmă cu câteva luni, individul ar fi sărit la un polițist, chiar în timpul unui examen pentru obținerea permisului de conducere, în colțul străzii Bacinschi. Procurorii au afirmat că un polițist de la Serviciul Permise și Înmatriculări a fost la un pas să fie bătut în plină stradă de un candidat mânios, după ce primul i-a călcat frâna și a oprit mașina cu care dădeau examen. Culmea, atât elevul, cât și polițistul au același nume, fiind vorba, însă, despre o pură coincidență. De unde a pornit conflictul?

Oamenii legii au afirmat că polițistul a urcat în autoturismul condus de Vasile Stan, iar cei doi au început să meargă prin municipiul Iași. La un moment dat, polițistul i-a spus elevului în vârstă de 43 de ani să conducă spre blocul Tarom (de pe strada Arcu), dinspre pasarela Octav Băncilă. La intersecția cu strada Bacinschi, Vasile Stan nu ar fi dat prioritate unui autoturism care venea din sens opus, iar polițistul a călcat frâna și l-a oprit, moment în care candidatul aflat la volan a început să se irite.
Potrivit anchetatorilor, individul ar fi început să-l înjure pe polițistul aflat în dreapta și ar fi încercat să îl agreseze. La fața locului au fost chemați și agenții de la Secția II, care au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ultraj.

bzi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Contabil care a administrat două firme din Pașcani a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală

Redacția

Și-a stropit soția cu acid, s-a urcat la volan și a murit în urma impactului cu un camion

Redacția

Ce amenzi rişti dacă nu ai cauciucuri de iarnă

Redacția
Încarcă...