NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bătrână bătută de hoțul care a vrut să-i fure vaca

O femeie din localitatea Sirețel a fost bătută chiar de hoțul prins la furat pe proprietatea sa.

 

Florica Mâncescu de 70 de ani se întorcea de la o vecină pe data de 21 octombrie, în jurul orei 21.00 când a surprins un individ în curtea casei când voia să-i fure vaca. În încercarea de a fugi bărbatul a lovit-o pe femeie cu pumnul în față.

 „În dimineața zilei de 22 octombrie, o femeie din comuna Sirețel a sesizat Poliția Pașcani că în seara zilei de 21 octombrie a surprins în curtea locuinței un bărbat necunoscut. Fiind întrebat ce caută acolo, acesta a lovit-o și a fugit plecând de la fața locului cu o căruță”, ne-a declarat cms-șef Tiberiu Dogaru, șef adjunct Poliția Pașcani.  

 În urma cercetărilor efectuate de polițiști a fost identificat autorul acestei fapte, Aurel Mocanu de 40 de ani , care era ajutat pentru comiterea infracțiunii de alte două persoane, Ion Radu de 37 de ani și Petru Albu de 28 de ani, toți trei din Sirețel. Primii doi au fost reținuți pentru tentativă de tâlhărie, având și antecedente penale pentru furt calificat, iar astăzi au fost conduși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani cu propunerea de arestare preventivă.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

I-a furat telefonul fostei prietene, iar acum este reținut de polițiști

Redacția

Statistică sumbră a DIICOT: Aproape 1000 de dosare cu trafic de persoane și peste 600 de dosare cu pornografie infantilă sunt în lucru pe masa procurorilor. Cum arată statistica în ultimii 5 ani

Redacția

Numar unic pentru programare la RAR

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site