RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Bătaia cu perne devine sport profesionist în SUA. “Nu este un loc unde stai și râzi și zboară fulgii pe lângă tine”

Bătaia cu perne devine sport în SUA, odată cu organizarea primului turneu de către Campionatul de Bătăi cu Perne (PFC). Evenimentul va fi disponibil telespectatorilor prin sistem pay-per-view și va avea loc în Florida pe 29 ianuarie, informează CNN, care citează Reuters.

Steve Williams, cel care a scos bătaia cu perne din dormitor și a adus-o în ringul de box, transformând joaca de copii într-un sport profesionist, spune că PFC oferă emoția sporturilor de contact, însă fără cruzimea și rănile provocate de meciurile de box sau competițiile MMA.

“Nu este un loc unde stai și râzi și zboară fulgii pe lângă tine”, a declarat Williams, CEO-ul Campionatului de Bătăi cu Perne, pentru Reuters. “Este un lucru serios. Sunt lovituri puternice cu perne speciale”.

Sursa foto: https://fightpfc.com/

  

Deși concurenții bărbați și femei care vor participa la evenimentul din ianuarie provin în mare parte din lumea artelor marțiale mixte sau boxului, copiii care vor urmări competiția nu vor rămâne marcați la sfârșit. “Singura diferență între luptele noastre și luptele MMA este că la final luptelor noastre nimeni nu este rănit”, a spus Steve Williams.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Furie în Australia după ce Djokovic a primit derogare medicală pentru a participa la turneu: „Suntem drăguți până când nu mai suntem”

Redacția

Autocar pus la dispoziție pentru suporterii CS Kosarom

Răzvan Grecu

Jucatori legendari ai lui Juventus

Redacția
Încarcă...