NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Piaţa Berceni din Capitală, dar şi Mega Image din Piaţa Reşiţa, activitate suspendată în urma unor controale ale Protecţiei Consumatorilor/ Alţi 15 operatori au activitatea oprită temporar

Protecţia Consumatorilor a dispus suspendarea temporară a activităţii pentru Piaţa Berceni și pentru toţi comercianţii de acolo, dar și pentru magazinul Mega Image din Piaţa Reşiţa. Alţi 15 operatori economici au fost opriţi temporar să presteze servicii. Pentru neregulile găsite (vitrine neigienizate, cu rugină, alimente cu mucegai), au fost date amenzi de 136.000 de lei. De asemenea, aproximativ 900 de kilograme de produse din carne şi lactate au fost retrase de la comercializare, în urma unor controale ale comisarilor de la Protecţia Consumatorilor în pieţele din Sectorul 4 al Capitalei, potrivit News.ro.

Echipe de control ale Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPCR) Bucureşti-Ilfov au verificat, luni, modul în care sunt respectate prevederile legale din domeniu în pieţele Sudului, Berceni Olteniţei, Reşiţa, Străduinţei din Capitală, precum şi la magazinele din incintele acestora, a anunţat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

Astfel, au fost controlaţi 26 de operatori economici şi au fost date amenzi contravenţionale în valoare totală de 136.000 de lei.

De asemenea, au fost dispuse măsuri complementare de retragere definitivă de la comercializare a circa 900 de kilograme de produse alimentare cu deficienţe (preparate din carne şi produse lactate) şi oprire temporară a prestării de servicii,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Kim Jong Un face apel către „partid” la îmbunătățirea vieții populației, într-un moment economic sumbru

Redacția

Cum câştigă PSD teren de pe urma crizei guvernamentale

Redacția

ANM a emis cod galben de ninsori si viscol in sudul, estul si nordul tarii, astazi si maine

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site