NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Baron local, condamnat pentru corupție, eliberat din penitenciar


Un fost consilier jude
țean, membru al Partidului Social Democrat, a fost eliberat din penitenciarul în care a fost închis, pentru a-și ispăși pedeapsa.

Totul vine după ce acesta a depus o cerere de eliberare condiționată la Comisia de Eliberări.

Este vorba despre Dinu Apăvăloaei, care a fost condamnat în anul 2013 la doi ani și șase luni de închisoare pentru fapte de către Curtea de Apel Constanța. Acesta și-a ispășit pedeapsa în Penitenciarul din Botoșani, acolo unde a ajuns în data de 2 aprilie 2014.

Apăvăloaei a depus în data de 21 august 2015 la Judecătoria Botoșani o cerere de eliberare condiționată, după ce a executat o treime din pedeapsa aplicată. Judecătorii i-au admis cererea în data de 24 septembrie, iar patru zile mai târziu Apăvăloaei a fost pus în libertate.

Scăpat de grijile detenției fostul politician a organizat o întâlnire cu amicii chiar la baza de agrement pe care o deține una din firmele familiei. S-a întâmplat în data de 3 octombrie 2015, exact în ziua în care partidul din care a făcut partea avea programată conferința județeană de alegeri.

La petrecere au ajuns majoritatea amicilor lui Apăvăloaei, din mediul de afaceri, politic și nu numai. Nu au lipsit cei din conducerea orașului și parlamentarii.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Minor bătut cu furca după ce a intrat cu oile pe imașul vecinului

Răzvan Grecu

Târgu Frumos: culisele unui caz șocant

Redacția

A MURIT Tudor Postelnicu, FOSTUL ŞEF AL SECURITĂŢII. Răpus după o lungă suferinţă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site