NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bărbat externat ca urmare a unei viroze respiratorii, decedat în locuința din blocul C4

Un bărbat în vârstă de 57 ani, care locuia împreună cu soția într-o garsonieră din blocul C4, zona vale, a decedat după ce a fost găsit inconștient în casă de un vecin. Totul s-a întâmplat în această după-amiază.

 

Bărbatul a fost externat astăzi din secția de Boli Infecțioase de la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Astăzi a fost externat, iar împreună cu soția a mers la domiciliu. Potrivit informațiilor femeia ar fi plecat până în oraș, timp în care i s-a făcut rău. Un vecin care a intrat în casă l-a găsit căzut inconștient și a chemat salvarea.

  

Personalul medical ajuns la fața locului a efectuat manevrele de resuscitare, dar bărbatul nu a mai putut fi adus la viață.”A fost internat la noi în unitatea medicală, iar în decursul zilei a fost externat”, a explicat Costică Pânzaru, directorul Spitalului Municipal de Urgență.

Din primele informații, bărbatul suferea și de alte boli. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la IML Iași în vederea efectuării necropsiei.    

Advertisements

Related posts

Cititorii NewsPascani.com vor ca primarul Dumitru Pantazi să renunțe la pensia specială

Răzvan Grecu

Nici o medie de 10 la BAC în Pașcani! Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” se află pe locul 9 în județ într-un top al promovabilității examenului de Bacalaureat din acest an

Redacția

Internet gratuit cu finanțare europeană, în Pașcani și localități învecinate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site