NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Bărbat din Târgu Frumos, sub control judiciar după ce a falsificat buletine de analize COVID-19

Un bărbat din Târgu Frumos care a falsificat buletine de analize COVID-19 s-a ales cu dosar penal şi a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Potrivit unui comunicat de presă, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Iaşi au efectuat, pe 21 octombrie, două percheziţii domiciliare în oraşul Târgu Frumos şi în comuna Ion Neculce, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi zădărnicirea combaterii bolilor.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în luna iunie, doi bărbaţi ar fi falsificat mai multe buletine de analize COVID-19 şi le-ar fi pus la dispoziţia unor persoane care s-ar fi deplasat în Marea Britanie, în scopul de a fi folosite la controalele de frontieră.

În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe medii de stocare, iar cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei au fost conduşi la audieri.

  

În baza probatoriului administrat în cauză, un bărbat de 42 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată. Ulterior, bărbatul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, faţă de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. 

radio iasi

Advertisements

Related posts

Accident rutier mortal la Târgu Frumos. În urma impactului o femeie a fost decapitată

Oana Cordoneanu

Continuă lucrările la blocul ANL din Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

Spitalul din Târgu Frumos caută medici colaboratori

Redacția
Încarcă...