RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Balul Bobocilor Liceul ”Miron Costin”, ediția 2019. Cine sunt câștigătorii

Scena Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din Pașcani a devenit pentru câteva ore, loc de ”duel” pentru elevii Liceului Teoretic ”Miron Costin”.

 Vineri, 18 octombrie, tradiționalul Bal al Bobocilor a reunit cei mai talentați i tineri într-un frumos  spectacol . Potrivit organizatorilor, tema din acest an a fost “Insula bobocilor”, un loc plin de provocări,pericole și obstacole la orice pas, unde doar cei mai buni au ajuns la comoara talentelor.

  

Probele au fost complexe, cu diferite grade de dificultate, dar bobocii au uitat acasă emoțiile și au arătat juriului și publicului că săptămânile intense de pregătiri nu au fost în zadar.

În urma deliberării juriului, Miss și Mister Boboc Liceul Teoretic ”Miron Costin” 2019 sunt Denisa Mihalache și Ștefan Trișcă. 

Miss și Mister Popularitate:  Emiliana Nistor și  Cristian Măncuță. 

Invitatul special al evenimentului a fost Lino Golden. Acesta face parte din echipa lui Alex Velea, Golden Boy Society. A atins succesul cu hit-ul “Panamera”, care într-un timp scurt a devenit un fenomen în trap-ul românesc, atingând peste 32 de milioane de vizualizări pe youtube. 

 

 

Related posts

Ziua internațională a voluntarilor

Redacția

Festivalul Național de Folclor ”Constantin Arvinte” începe mâine

Redacția

Antropolog: „1Decembrie pentru români probabil că nu simbolizează mai mult decât câteva zile libere”

Redacția
Încarcă...