NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Bal de poveste la Colegiul „Unirea”. Andrei Leonte a întreținut atmosfera (VIDEO)

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic CF “Unirea” a avut loc vineri, 2 noiembrie, la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” și a fost cel care a deschis seria acestui gen de evenimente din municipiul Pașcani. Tema a fost una de basm- “Povești încâlcite”.

 

Evenimentul a fost structurat pe trei probe: prezentare, aptitudini, cultură generală/mimă.

Toți bobocii s-au prezentat la înălțime, dar în final, din cei 18 concurenți, juriul i-a ales pe cei care au demonstrat că sunt nu doar frumoși, dar și spontani și talentați: titlurile de Miss și Mister Boboc 2018 au revenit elevilor Bianca Elena Acsinte și Nicu Cosmin Loghin.  Miss și Mister Popularitate 2018 Olivia Borș și Ionuț Acsînte.

 Liceenii boboci, dar si colegii lor mai mari au petrecut o seară frumoasă, pe tărâmul eroilor de poveste.

La final, o surpriză frumoasă pentru toți cei prezenți a fost Andrei Leonte, câștigătorul primului sezon al concursului  X Factor, difuzat de Antena 1, care a încântat publicul cu melodiile sale. 

Atmosfera a mai fost întreținută de Iulian Nunucă, câștigătorul ediției a IV-a Next Star  și de campionii naționali la dans sportiv din cadrul Clubului Dance Planet Pașcani-Vlad Movileanu, Bianca Roșu și Ioana Mandric.

Câștigătorii Mis și Mister Boboc au primit tablete , Miss și Mister Popularitate vouchere- care au constat în alegerea unor ochelari de vedere sau de soare. , umbrele, papioane, baterii externe, cosmetice, flori, diplome, dulciuri.

Evenimentul a fost organizat de elevii claselor a XI-a.

{youtube} oPKfRs7dtYM{/youtube}

 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Formația Azur și Stand up Comedy, la Restaurant Uno

Oana Cordoneanu

Oameni ai locului (3 Decembrie 2015): DESPRE BLOGGING ȘI FASHION CU DIANA IORDACHIOAIA / AMBIȚIA UNEI TINERE DIN PAȘCANI DE A STUDIA ÎN AFARA ȚĂRII

Redacția

”Moromeţii 2” este Cel mai bun film de lungmetraj la premiile Gopo 2019

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site