RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Bal de poveste la Colegiul „Unirea”. Andrei Leonte a întreținut atmosfera (VIDEO)

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic CF “Unirea” a avut loc vineri, 2 noiembrie, la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” și a fost cel care a deschis seria acestui gen de evenimente din municipiul Pașcani. Tema a fost una de basm- “Povești încâlcite”.

 

  

Evenimentul a fost structurat pe trei probe: prezentare, aptitudini, cultură generală/mimă.

Toți bobocii s-au prezentat la înălțime, dar în final, din cei 18 concurenți, juriul i-a ales pe cei care au demonstrat că sunt nu doar frumoși, dar și spontani și talentați: titlurile de Miss și Mister Boboc 2018 au revenit elevilor Bianca Elena Acsinte și Nicu Cosmin Loghin.  Miss și Mister Popularitate 2018 Olivia Borș și Ionuț Acsînte.

 Liceenii boboci, dar si colegii lor mai mari au petrecut o seară frumoasă, pe tărâmul eroilor de poveste.

Advertisements

La final, o surpriză frumoasă pentru toți cei prezenți a fost Andrei Leonte, câștigătorul primului sezon al concursului  X Factor, difuzat de Antena 1, care a încântat publicul cu melodiile sale. 

Atmosfera a mai fost întreținută de Iulian Nunucă, câștigătorul ediției a IV-a Next Star  și de campionii naționali la dans sportiv din cadrul Clubului Dance Planet Pașcani-Vlad Movileanu, Bianca Roșu și Ioana Mandric.

Câștigătorii Mis și Mister Boboc au primit tablete , Miss și Mister Popularitate vouchere- care au constat în alegerea unor ochelari de vedere sau de soare. , umbrele, papioane, baterii externe, cosmetice, flori, diplome, dulciuri.

Advertisements

Evenimentul a fost organizat de elevii claselor a XI-a.

{youtube} oPKfRs7dtYM{/youtube}

 

 

Related posts

O pășcăneancă stabilită în Italia a câștigat 100.000 de euro la un turneu de poker profesionist (VIDEO)

Redacția

Ștefan Ionescu pleacă de la NewsPascani.com. De luni este redactorul șef al cotidianului băcăuan Deșteptarea!

Redacția

6 trucuri pentru a lua notițe organizate și eficiente

Redacția
Încarcă...