RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
PolițieSocial

Ayan a fost găsit! Băiețelul de 2 ani din Botoșani va fi transportat la spital după ce a stat o noapte singur în pădure

Informații de ultim moment din Botoșani! Radu Ayan a fost găsit de autorități, după 24 de ore în care a fost căutat de peste 200 de persoane. Băiatul a supraviețuit și urmează să fie transportat la spital.

Radu Ayan a fost căutat de peste 200 de oameni, iar în cele din urmă a fost găsit de autorități. Băiatul a fost găsit viu, din fericire, iar acum urmează să fie dus la spital pentru îngrijiri medicale. Viața băiatului a fost pusă în pericol în tot acest timp, având în vedere faptul că băiatul are doar doi ani. În urmă cu câteva minute, băiatul a fost găsit lângă o mănăstire, în pădure. Radu Ayan a fost găsit de poliție

Familia copilului în vârstă de 2 ani, din Botoșani, a primit vești bune! După 24 de ore în care bunica și părinții lui au stat cu sufletul la gură și l-au așteptat, Radu Ayan a fost găsit viu și teafăr. Acesta a fost preluat de un echipaj de medici și dus la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Oamenii din Botoșani au fost impresionați de acest caz și au făcut tot ce au putut să ajute la găsirea lui Ayan Radu! Băiatul a fost căutat de peste 200 de oameni, iar autoritățile au intervenit cu elicoptere și un avion civil.

  

Din cauza temperaturilor mici de afară, șansele ca Radu Ayan să fie găsit teafăr erau minime. Însă, miracolul s-a întâmplat în urmă cu foarte puțin timp.

Tatăl lui Radu Ayan a venit în România

Tatăl lui Radu Ayan a revenit în România, în urmă cu câteva ore. Bărbatul a transmis un apel public și i-a rugat pe oameni să ajute la găsirea lui. Acesta a fost disperat și a mărturisit că îi este dor de copilul lui.

https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/radu-ayan-a-fost-gasit-baietelul-de-2-ani-din-botosani-va-fi-transportat-la-spital-331314.html?fbclid=IwAR2IE4UqVUQEYC9FQtBB3Et8bK1FF1U9hgpg4qaAYcNKKm6m7aSB-NGvhSk

Related posts

Părinți inconștienți! Copii loviți din lipsă de supraveghere

Răzvan Grecu

Pășcăneanul care a furat o mașină a fost blocat de polițiști în trafic și reținut. Astăzi va fi adus în fața instanței de judecată

Oana Cordoneanu

Case distruse în incendii devastatoare la Pașcani și Tătăruși

Redacția
Încarcă...