NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Avocat, fost membru CSM: Juridic, Congresul PNL este un eveniment la care pot participa maximum 200 de persoane, toate vaccinate, dacă se depăşeşte pragul de infectare de 3 la mie

„Dacă până pe 25.09 Bucureştiul depăşeşte incidenţa de 3/mie, Congresul PNL, la care sunt aşteptaţi 5000 de delegaţi, nu va putea avea loc nicăieri, nici în spaţiu închis nici pe stadion” scrie Toni Neacşu pe Facebook, făcând referire la Hotărârea de Guvern adoptată vineri, care reglementează folosirea certificatului verde în localităţile nu rată de infectare cuprinsă între 3 şi 6 la o mie de locuitori.

El susţine că, într-o astfel de situaţie, la eveniment pot avea acces cel mult o mie de persoane. 

„Juridic, el este un eveniment privat în spaţiu închis (Romexpo) la care pot participa doar maximum 200 de persoane şi asta doar dacă toţi au certificat verde. Dacă îl vor considera conferinţă în spaţiu închis, pot fi maximum 150 de participanţi, iar dacă îl vor considera  alt eveniment cultural în spaţiu deschis, (să zicem pe stadion) pot participa maxim 1000 de persoane cu certificat verde. Ca atare, credeţi că vom depăşi până pe 25.09, ora 24.00, rată de incidenţa de 3/mie??”, mai scrie fostul membru al CSM pe reţeaua socială.

Toni Necşu arată , în aceeaşi postare, că alegerile interne nu pot avea loc în format online decât după ce instanţa de judecată aprobă modificarea Statutului PNL.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Regionalizare la Ambulanță. Serviciile județene ar putea fi desființate

Redacția

Amendat pentru că s-a dus cu mașina la spălătorie. Guvernul permite aceste deplasări

Redacția

Ziua Holocaustului din România: “37 de rude ale mele au fost împușcate, iar restul au fost deportate în Transnistria” – fiica unor supraviețuitori din Bucovina

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site