RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Avertizare Meteo. COD GALBEN pentru toată Moldova: NINSORI și VISCOL în toată regiunea

Serviciul Regional de Prognoză a Vremii din Bacău a emis două atenţionări meteo COD GALBEN de vreme rea. Prima atenționare a fost de pentru ziua de ieri, de la ora 13,00 şi până vineri la ora 16,00. În intervalul menţionat, au căzut precipitaţii în cea mai mare parte a regiunii.

A doua atenţionare intră în vigoare de astăzi, 6 martie, de la ora 16.00 şi este valabilă până sâmbătă, 7 martie, la ora 16.00. În intervalul menţionat vor cădea precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare în zona montană, dar și în centrul şi sudul Moldovei. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi local 15…20 l/mp şi izolat 30 l/mp. La munte, stratul de zăpadă nou depus va fi consistent.Vântul va prezenta intensificări, cu viteze ce vor atinge și depăși la rafală 50 kilometri la oră, mai ales în jumătatea de sud a regiunii. La munte vor fi rafale de peste 70 kilometri la oră, viscolind şi spulberând zăpada.

Sursa: radioiasi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

{module Afis – Vali Craciunescu}

 

Related posts

Consilierul Haldan anunță că PSD merge în continuare pe mâna Gabrielei Nedelcu

Marius Parteni

Pe lista orașelor ce ar fi fost atacate de SUA în cazul unui război nuclear se afla și Pașcani

Redacția

Descinderi la vila primarului Nichita și la Primăria Iași. Edilul, dus cu duba la București. Șeful PoliȚiei Locale, SUSPENDAT (UPDATE)

Redacția
Încarcă...