RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Doi șoferi au rămas pietoni pentru că nu au respectat legea

Doi șoferi s-au ales cu dosar penal.  Unul s-a urcat băut la volan, celălalt avea numerele de circulație provizorie expirate.

 Pe data de 5 martie, polițiștii Biroului Rutier Pașcani l-au depistat pe DN 2, în localitatea Cristeşti, pe M. Florentin, de 21 de ani, din comună care conducea un  autoturism cu număr de circulaţie provizoriu având valabilitatea numerelor de înmatriculare expirată din data de 17.01.2015. În cauză s-a întocmit dosar penal.

În seara aceleiași zile, orele 21.30, o patrulă din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani, a depistat pe  A.Cristinel, de 39 ani, din comuna Tătăruşi,în timp ce conducea un autoturism pe drumul sătesc din localitate, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest marca Drager, a fost condus la Spitalul Mun. Paşcani unde a refuzat să i se recolteze probe biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului şi refuzul de prelevare de mostre biologice.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 {module Afis – Vali Craciunescu}

 

 

Related posts

Un economist de la Spitalul Municipal Pașcani găsit mort în curtea casei

Marius Parteni

 Femeia din Sirețel dată dispărută, a fost găsită moartă în pădure

Oana Cordoneanu

Noi reguli. Amenzile vin în mare viteză

Redacția
Încarcă...