RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Avalanșă de bețivi la Spitalul Municipal

15 persoane au ajuns în compartimentul Primiri Urgențe la sfârșitul săptămânii trecute, doborâte de alcool. Printre ele s-au numărat și două femei, care au sărbătorit  ziua de 1 Martie, exagerând cu băutura.

 Daniela B. în vârstă de 43 de ani din Pașcani a fost adusă sâmbătă cu ambulanța la Spitalul Municipal. Femeia se afla în comă alcoolică, iar rudele au sunat la 112.

Un bărbat din Todirești a ajuns duminică în Compartimentul de Primiri Urgențe după ce a consumat băuturi alcoolice în exces, apoi s-a urcat pe o căpiță de fân, s-a dezechilibrat și a căzut jos suferind mai multe traumatisme. Toți cei 15 pacienți care au ajuns la spital prezentau etilism acut, iar pentru astfel de cazuri se consumă foarte multe resurse materiale și umane din bugetul unității sanitare.

  

Deși în urmă cu doi ani de zile s-a propus o lege prin care cei care ajung în CPU din cauza faptului că au băut sau au consumat substanțe halucinogene să își plătească din propriul buzunar tratamentul, aceasta nu a mai trecut de votul parlamentarilor. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Blue Monday 2022. De ce astăzi, 17 ianuarie, este considerată cea mai tristă zi a anului

Redacția

Fata găsită într-un garaj din Pașcani este gravidă. Mâine urmează să fie transferată într-un Centru de Plasament

Răzvan Grecu

Redescoperă bucuria shoppingului, în siguranță! Peste 40 de măsuri de prevenire, implementate în Palas și Iulius Mall Iași

Redacția
Încarcă...