RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Ruperea USL pune sub semnul întrebării intervenția medicală la care urma să fie supus pășcăneanul de 300 de kg. Medicul din Timișoara:”După ruperea USL direcțiunea spitalului s-a schimbat și trebuie să vorbim cu ei”

Cazul bărbatului supraponderal din Pașcani parcă nu își mai găsește rezolvare, cu toate că multă lume s-a implicat în ajutorarea acestuia.

 

Robert Cogeanu, pășcăneanul de 39 ani, rămâne în continuare la domiciliu deși avea promisiunea unui medic din Timișoara că îl va opera gratuit, cu condiția să fie transferat la ei.

  

Dacă până acum câteva zile, problema principală era lipsa unui mijloc de transport pentru transferul acestuia la Timișoara, mai nou familia a primit din nou vești proaste. De data aceasta cel care le-a transmis a fost chiar medicul Caius Lazăr. Cel din urmă a spus lui Petre Cogeanu, tatăl pășcăneanului, că la Spitalul Județean din Timișoara, situația nu este una clară. Din cauza ruperii USL, directorul unității sanitare a fost demis, iar în locul său a venit altcineva.

Problema transferului la Timișoara a fost rezolvată în cele din urmă. Tatăl lui Robert se teme de transferul cu elicopterul, astfel cei de la SMURD Iași i-au oferit o ambulanță de mari dimensiuni cu care poate pleca în orice moment.

Mai mult, Petre Cogeanu avea o promisiune din partea unei fundații din București înainte de intervenția doctorului timișorean, iar acum spune că mai mult a fost încurcat pentru că a pierdut numărul de telefon al reprezentanților acestuia.  

”Eu nu știu ce să mai înțeleg. Doctorul Lazăr de la Timișoara mă amână, deși în prima fază a zis că ne primește oricând. Am vorbit astăzi cu el și mi-a spus că din cauza faptului că USL ul s-a despărțit, s-a schimbat și directorul Spitalului Județean din Timișoara și că nu știe dacă mai primește băiatul sau nu”, ne-a declarat Petre Cogeanu, tatăl pășcăneanului supraponderal.

Urmează ca medicul Caius Lazăr să discute cu noua conducere a Spitalului, mâine pentru a vedea daca este de acord cu transferul lui Robert și pentru operația sa care costă 12.000 euro.

Contactat telefonic, medicul timișorean, ne-a confirmat cele declarate de Petre Cogeanu și spune că el personal este dispus în continuare să îl ajute, însă nu depinde doar de el.

”Mâine ne întâlnim cu conducerea Spitalului și stabilim dacă îl putem ajuta sau nu. După ruperea USL direcțiunea spitalului s-a schimbat și trebuie să vorbim cu ei”, ne-a declarat Caius Lazăr, medic Spitalul Județean Timișoara.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Mamele minore îşi părăsesc copiii în spitale

Redacția

Furia și consecințele ei în relația dintre părinți și copii

Redacția

Mâine se oprește apa în zona deal . Află ce blocuri vor fi afectate!

Răzvan Grecu
Încarcă...