NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Fata găsită într-un garaj din Pașcani este gravidă. Mâine urmează să fie transferată într-un Centru de Plasament

Povestea fetei abandonate într-un garaj din municipiul Pașcani este mai sumbră decât părea. Medicii de la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani ne-au informat astăzi că este gravidă. Mai mult, ea suferă de un handicap sever, cu sechele de encefalopatie cronică infantilă, cu retard mintal sever, ceea ce determină ca înfățișarea ei să fie a unui copil de 12-13 ani deși are 23 ani.

Cei din unitatea medicală au făcut toate demersurile necesare către Poliție, Direcția de Asistență Socială și cel mai probabil tânăra, Mihaela Judele, va ajunge mâine într-un Centru de Plasament unde va primi atenția cuvenită.  
Dr. Costică Pânzaru, managerul Spitalului Municipal, ne-a vorbit despre complexitatea unei sarcini în acest caz, unde cu siguranță va fi nevoie de intervenție chirurgicală pentru naștere.

”Este o pacientă care ca vârstă cronologică are 23 de ani, însă arată ca un copil de 13 ani, care se târâie, merge în coate și în genunchi și pe deasupra este și gravidă. Ea va avea nevoie de intervenție chirurgicală pentru a naște”, a declarat dr. Costică Pânzaru.

Deși fata a fost ținută în niște condiții mizere, sarcina evoluează bine, fătul neavând momentan nici o problemă.
 Aparținătorii fetei din comuna Stolniceni Prăjescu au venit zilele trecut și au insitat să o ia acasă. Nu din cauza faptului că regretă ca au abandonat-o într-un garaj, de unde o scoteau la cerșit, ci pentru că riscă să rămână fără indemnizația de 620 ron pe care o primesc de însoțitori. Evident că medicii și cei de la Asistența Socială nu au vrut să audă de așa ceva, astfel că fata va rămâne internată momentan în spital. Oamenii legii caută în continuare vinovații pentru situația ftinerei,  dar mai ales cine a fost cel care a lăsat-o gravidă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

126 locuri de muncă vacante la ALOFM Pașcani. 436 locuri pentru cei care vor să muncească în țări din Uniunea Europeană (DOC)

Oana Cordoneanu

Un ieşean a sunat la 112 ca să-şi reclame soţia că nu-i pune mâncarea în farfurie! El abia venise de la muncă, iar femeia nu l-a aşteptat cum trebuie!

Redacția

Oferta locurilor de muncă la Paşcani, în această primăvară

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site