RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Autostrada Iaşi – Târgu Mureş, prioritate naţională în programul USR

Formaţiunea politică este cea pe listele căreia va avea candidaţi la Parlament şi Partidul „Pentru Iaşi“.

 

Autostrada Est-Vest a fost catalogată drept „prioritate naţională“ în programul de guvernare al Uniunii Salvaţi România (USR). Partidul „Pentru Iaşi“ este una dintre formaţiunile care colaborează cu USR şi a anunţat deja doi reprezentanţi care vor candida sub sigla USR.

  

„Interconectarea Moldovei este o prioritate imediată. Moldova are nevoie de autostrăzi acum, iar România are nevoie de o reţea coerentă de drumuri rapide care să conecteze provinciile istorice. Trecerile peste Carpaţi sunt proiecte esenţiale pentru a atinge acest scop“, se arată înprogramul USR.

În context, liderii PPI au subliniat ieri că USR este primul partid naţional care „a pus negru pe alb în programul său autostrada Est – Vest ca prioritate naţională“.

„Nu infrastructură în sensul general, nu autostrăzi nedefinite, nu masterplanuri, ci autostrada Moldova“, au susţinut liderii PPI.

Recent, PPI a anunţat primii doi candidaţi propuşi la alegerile parlamentare din 11 decembrie, respectiv Cosette Chichirău şi Mihai Lupu.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Related posts

Comisia de Fond Funciar se va întâlni de 2 ori pe lună! Se fac angajări și se contractează o firmă pentru măsurători cadastrale!

Răzvan Grecu

Consilierii au votat varianta cea mai ieftină de reabilitare a Lacului Peștișorul! Cealaltă variantă din studiu era mai scumpă și reducea și ea luciul de apă

Răzvan Grecu

Peste 5,5 milioane de cetățeni europeni au cerut rezidența în Marea Britanie după Brexit. Românii, în top 3

Redacția
Încarcă...